Welkom bij HFM Advies

HFM Advies is een adviesbureau op het gebied van inkoop, logistiek en facility management. HFM Advies is voornamelijk gericht op de non-profit sector. Met mijn 20 jaar ervaring kan ik een bijdrage leveren aan het professionaliseren van uw inkoop, logistieke en facilitaire proces. Zowel in de vorm van een interim opdracht als projectmatige opdrachten.

"Return on investment" is een kernbegrip voor HFM Advies. Het gaat er vaak niet om wat iets kost, maar wat het oplevert. Ook "Total Cost of Ownership" is zo'n begrip dat vaak terug komt. Het gaat niet om de prijs van een product of dienst, maar om de integrale kosten.

Klanten over HFM Advies

Met zijn bedrijf HFM Advies staat Joost Holweg voor een professioneel inkoopbeleid. Dat is wat wij binnen Zinzia Zorggroep de afgelopen jaren hebben ervaren. En professionaliseren betekent ook geld besparen. Hand in hand met betrokken medewerkers laten zien dat inkoop beter, goedkoper en ook leuker kan zijn. Maar meer dan dat. Want ook de regionale voordelen van samenwerken op inkoop plukken we binnen Zinzia intussen. En het einde is nog niet in zicht. Karin I. Lieber Raad van Bestuur Zinzia Zorggroep

Meer goede ervaringen

Contactgegevens

HFM Advies - Joost Holweg
Burgemeester Nahuyssingel 30
6981 AG Doesburg
Tel: 06-50507400

LinkedIn

 
 
Wilt u weten wat HFM Advies voor u kan betekenen?