Welkom bij HFM Advies

HFM Advies is een adviesbureau op het gebied van inkoop, logistiek en facility management. HFM Advies is voornamelijk gericht op de non-profit sector. Met mijn 20 jaar ervaring kan ik een bijdrage leveren aan het professionaliseren van uw inkoop, logistieke en facilitaire proces. Zowel in de vorm van een interim opdracht als projectmatige opdrachten.

"Return on investment" is een kernbegrip voor HFM Advies. Het gaat er vaak niet om wat iets kost, maar wat het oplevert. Ook "Total Cost of Ownership" is zo'n begrip dat vaak terug komt. Het gaat niet om de prijs van een product of dienst, maar om de integrale kosten.

Klanten over HFM Advies

Joost hebben wij benaderd om voor ons sales team meerdere cases te behandelen waarbij individuele leerdoelen aan de orde kwamen vanuit het inkoopvak binnen zorginstellingen. Vanuit zijn inhoudelijke kennis en natuurlijk charisma is Joost een professionele sparring partner voor ons team geweest. Door de cases achteraf te evalueren met aanvullingen vanuit de praktijk heeft hij de groep weer verder geholpen richting Operationele Excellentie in de Zorg. Tevens zijn handvatten gegeven om bewuster en doelgerichter richting strategisch partnership in de zorg te komen.

Meer goede ervaringen

Contactgegevens

HFM Advies - Joost Holweg
Mariendaalseweg 19
6986 CB Angerlo
Tel: 06-50507400

LinkedIn

 
 
Wilt u weten wat HFM Advies voor u kan betekenen?